mandag 19. mars 2018

Filmer 2018: Oppdatert med trailer

OPPDATERT - Nå med Trailer!

Her kommer en liste over filmene vi gleder oss til eller har høye håp for i resten av 2018. Et stort flertall av disse er oppfølgere til tidligere filmer som har imponert. Incredibles2 står for eksempel veldig høyt på lista over filmer vi gleder oss til!  Listen er sortert etter premieredato
// Here is a list of movies we look forward to in 2018, sorted by when they have premier.


Ready Player One 


Dette er en film det er knyttet mye spenning til. Filmen er basert på en bok og regissert av Steven Spielberg. Filmen handler om jakten på et "påske egg" som vil føre til formuen til spillskaperen av spillet "Oasis".

Premiere: 28 Mars


Avengers: Infinity War

Avengers-filmene har hatt stor suksess tidligere. Også denne gangen er mange av de kjente rollefigurene med, blant annet Star-lord (Chris Pratt), Black Widow (Scarlett Johansson) og Loki (Tom Hiddelston). Den nyeste traileren ser skikkelig spennende ut, og vi tror dette blir en stor suksess! 

// Another one of the Avengers Movies. We enjoyed the previous ones, and hopefully this will be good as well. The trailer looks good! 

Premier: 25. April (NO) // May 4th (US)
Solo: A Star Wars Story 

Dette er årets Star Wars film. I år har den av ukjente grunner ikke premiere i november, men i Mai. Han Solo er jo kjent fra Star Wars filmene og i denne filmen følger vi denne karakteren i en yngre utgave. Vi får blant annet se hvordan Han Solo skaffer seg Millennium Falcon. Vi er spent på hvordan det blir å se noen andre enn Harrison Ford spille Han Solo.

// This years Star Wars movie about a younger Han Solo.

Premiere: 23 mai (NO)

 Jurassic World: Fallen Kingdom

Enda en film med Chris Pratt. Han er tilbake i Jurassic World. Denne gangen må dinosaurene reddes fra utryddelse under trussel av et vulkanutbrudd! Filmen er regissert av Steven Spielberg, og selv om ideen kanskje er litt oppbrukt så koste vi oss med de tidligere filmene og vi gleder oss til enda en! 

//Chris Pratt and Steven Spielberg is back with the dinosaurs! 

Premier: 8. Juni (NO) // 22. June (US)


Ocean's 8

Ocean's 8 er en ny utgave av Ocean's filmene. Denne gangen er derimot skuespillerne byttet ut med kvinner. Det er ihvertfall ingenting å si på rollelisten og flere meget kjente skuespillere er med. Denne gangen er settingen den årlige New York Met gallaen. Det blir spennende å se om filmen lykkes like godt som de tidligere Ocean's filmene!

// New female version of the Ocean's movies. This time the setting is the New York MET galla.

Premiere: 8 Juni / 8 JuneThe Incredibles 2

Den første tegnefilmen var morsom og etterfølgeren har vært etterlengtet. Lever de opp til de høye forventningene? Traileren er i ihvertfall underholdende og jeg liker konseptet i dagens likestilte samfunn.

//Finally, the much awaited sequel! This better be good! 

Premier: 31. August (NO) // June 15th (US)X-Men: Dark Phoenix

I denne er flere av de gamle klassiske mutantene som for eksempel med Jennifer Lawrence og James McAvoy. M Sophie Turner, også kjent fra Game of Thrones, har en stor rolle i denne X-men. Simon Kinberg er produsent. Han var også produsent av X-Men Days of Future past og har derfor erfaring fra x-men universet!

//This movie has more of the old classical actors. Simon Kinberg, producer of X-Men Days of Future past, is the producer of this new X-Men movie. 


Premier: November 2 (US) // (Ukjent NO)


Fantastic Beasts:  The Crimes of Grindelwald 

Jeg kan ikke få nok av Harry Potter verden. Derfor gleder jeg meg fremdeles like mye til nye magiske filmer som jeg gjorde når jeg var liten. Jeg syns den første filmen var bra, og gleder meg til oppfølgeren! Du kan lese mer om hva vi syns om trailern her:
http://underholdningshylla.blogspot.no/2018/03/trailer-fantastic-beasts-crimes-of.html

// Another movie from the Harry Potter World. This time with Johnny Depp. 

Premier: November 16th (US) // 16 November (NO)


Sonja - Queen of Ice

Bilderesultat for Sonja film 2018Norsk film om Norges kanskje mest kjente idrettsutøver gjennom tidene. Kan dette bli 2018's store romjulsfilm, sånn som den 12. mann var i 2017? 

Premiere: 25. Desember
Mulan - 2019

Mulan hadde orginalt premiere i 2018, men denne er nå antageligvis flyttet til 2018. Live action film av Mulan. Jeg elsket tegneserie versjonen når jeg vokste opp. Det blir spennende å se om Disney klarer å gjengopprette magien, men etter Skjønnheten og Udyret i 2017 så har jeg troen! Disney har heldigvis vært smarte nok til å velge en kinesisk skuespiller som Mulan (Liu Yifei)

//Live Action movie from our childhood favorite. We enjoyed Beauty and the Beast and have the same expectations for Mulan. Liu Yifei plays Mulan. The premier have most likely been moved from 2018 to 2019. 

X-Men: The New Mutants

UTSATT TIL Februar 2019. Vi har vært veldig begeistra for de tidligere X-man filmene. Denne gangen handler det om de nye mutantene fra Xaviers mutantskole. Maisie Williams, kjent fra Game of thrones har en av hovedrollene. Plakaten er i hvertfal stilig og vi er spent på om filmen lever opp til favorittene våres fra X-Men universet. 

//New X-men movie about the new mutants from Xaviers school. New Release date: February 2018.  

Premier: February 2019

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar