tirsdag 9. januar 2018

2018 movies - 2018 filmer

Her kommer en liste over filmene vi gleder oss til eller har høye håp for i 2018. Et stort flertall av disse er oppfølgere til tidligere filmer som har imponert. Incredibles2 står for eksempel veldig høyt på lista over filmer vi gleder oss ti!  Listen er sortert etter premieredato
// Here is a list of movies we look forward to in 2018, sorted by when they have premier.The darkest hour 

Film om Statsminister Winston Churchill i de tidligere årene av 2. Verdenskrig. Churchill må bestemme om han og hele Storbritannia skal fortsette å sloss mot Hitler eller åpne for forhandlinger. Churchill er spilt av Gary Oldman. Denne har alt hatt premiere i USA men kommer først til Norge i 2018.

//Movie about Winston Churchill in the early days of the war. 

Premiere: 12. Januar (NO)

X-Men: The New Mutants

Vi har vært veldig begeistra for de tidligere X-man filmene. Denne gangen handler det om de nye mutantene fra Xaviers mutantskole. Maisie Williams, kjent fra Game of thrones har en av hovedrollene. Plakaten er i hvertfal stilig og vi er spent på om filmen lever opp til favorittene våres fra X-Men universet. 

//New X-men movie about the new mutants from Xaviers school. 

Premier: 13. April (NO) // April 13th (US) 


Avengers: Infinity War

Avengers-filmene har hatt stor suksess tidligere. Også denne gangen er mange av de kjente rollefigurene med, blant annet Star-lord (Chris Pratt), Black Widow (Scarlett Johansson) og Loki (Tom Hiddelston). 

// Another one of the Avengers Movies. We enjoyed the previous ones, and hopefully this will be good as well. 

Premier: 25. April (NO) // May 4th (US

Jurassic World: Fallen Kingdom

Chris Pratt er tilbake i Jurassic World. Denne gangen må dinosaurene reddes fra utryddelse under trussel av et vulkanutbrudd! 

//Chris Pratt is back with the dinosaurs! 

Premier: 8. Juni (NO) // 22. June (US) 

The Incredibles 2

Den første tegnefilmen var morsom og etterfølgeren har vært etterlengtet. Lever de opp til de høye forventningene? 

//Finally, the much awaited sequel! This better be good! 

Premier: 31. August (NO) // June 15th (US)

X-Men: Dark Phoenix

Enda en X-men film som har premiere i 2018. I denne er flere av de gamle klassiske mutantene som for eksempel med Jennifer Lawrence og James McAvoy. Morsomt nok så har Sophie Turner, også kjent fra Game of Thrones, en stor rolle. Simon Kinberg er produsent. Han var også produsent av X-Men Days of Future past og har derfor erfaring fra x-men universet!

//Another X-men movie with premier in 2018. This movie has more of the old classical actors. Simon Kinberg, producer of X-Men Days of Future past, is the producer of this new X-Men movie. 


Premier: November 2 (US) // (Ukjent NO)
Fantastic Beasts:  The Crimes of Grindelwald 

Jeg kan ikke få nok av Harry Potter verden. Derfor gleder jeg meg fremdeles like mye til nye magiske filmer som jeg gjorde når jeg var liten. Jeg syns den første filmen var bra, og gleder meg til oppfølgeren!

// Another movie from the Harry Potter World. This time with Johnny Depp. 

Premier: November 16th (US) // 16 November (NO)


Sonja - Queen of Ice

Bilderesultat for Sonja film 2018Norsk film om Norges kanskje mest kjente idrettsutøver gjennom tidene. Kan dette bli 2018's store romjulsfilm, sånn som den 12. mann var i 2017? 

Premiere: 25. DesemberMulan - 2019

Mulan hadde orginalt premiere i 2018, men denne er nå antageligvis flyttet til 2018. Live action film av Mulan. Jeg elsket tegneserie versjonen når jeg vokste opp. Det blir spennende å se om Disney klarer å gjengopprette magien, men etter Skjønnheten og Udyret i 2017 så har jeg troen! Disney har heldigvis vært smarte nok til å velge en kinesisk skuespiller som Mulan (Liu Yifei)

//Live Action movie from our childhood favorite. We enjoyed Beauty and the Beast and have the same expectations for Mulan. Liu Yifei plays Mulan. The premier have most likely been moved from 2018 to 2019. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar