onsdag 1. november 2017

Happy Death Day

Happy Death Day er en mystery/thriller film som ble gitt ut i 2017. Filmen er regissert av Christopher Landon, og hovedrollene er spilt av Jessica Rothe, kjent fra Alexis i LaLaLand og Israel Broussard.

Filmen handler om universitetsstudenten Tree Gelbman (Jessica Rothe) som, etter å ha blir drept på bursdagen sin, våkner opp samme morgenen. Hun gjenopplever altså døds-dagen sin, og bestemmer seg for å finne ut hvem morderen er i håp om at det vil få en slutt på loopen.

Filme har altså en del likhetstrekk med Groundhog day, men dette skal være en skummel versjon. Filmen har til tider noen morsomme øyeblikk og romansen mellom hovedpersonene er søt. Dessverre var filmen også til tider kjedelig og veldig forutsigbar. Spesielt slutten var litt for forutsigbar, og jeg hadde gjettet morderen i lag tid før det ble avslørt. Det er også en del plotthull som jeg ikke syns gir mening, ei heller syns jeg motivet for Tree Gelbman's morder er særlig overbevisende. Noe snodig er det også at hun dreper det hun mener er morderen uten at politiet blir involvert. Jeg gir derfor denne filmen 3/10. Se heller Groundhog day eller en film som faktisk har litt spenning!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar