fredag 13. oktober 2017

Start Trek: The Next Generation

Star Trek: The Next Generation er en av mange serier om Star Trek universet. Serien består av 7. Den er skapt av Gene Roddenberry. De mest kjente skuespillerne i serien er nok Captain Jean.Luc Picard som spilles av Patrick Stewart og Wesley Crusher som spilles av Will Weaton. Hele serien ligger på Netflix.

Dette er en tv-serie vi egentlig burde ha sett tidligere da vi begge liker fantacy godt, men av en eller anna grunn har vi aldri kommi så langt.
Tv-serien kom ut i perioden 1987-1994, dette synes på teknologien som er brukt, samtidig så er jeg imponert over hva de har fått til. Både sminke og effekter imponerer, samt at skuespiller prestasjonene er veldig gode.

Serien følger et stjerneskip som reiser rundt i verdensrommet i år 2364. De opplever mange forskjellige prøvelser, besøker mange forskjellige planeter og møter mange forskjellige typer, noen snille og noen slemme. En del av de som de møter er «aliens» med andre verdisyn enn menneskene.

Liker serien god og det er et personalgaleri du fort blir glad i som lager en god ramme rundt det de opplever i serien. Liker også kostymene og tankene de har rundt hvordan vi skal forholde oss til andre folkeslag i verdensrommet. Liker også at de ikke bare reiser rundt for å sloss, men prøver å bli venner eller og forhandle med de de møter. Spesielt Mr. Data (spilt av Brent Spiner) har blitt en favoritt blant begge. Hans ønske om å lære og forstå mennesker er både interessant og underholdene.

Dette er en tvserie som alle med litt nerde-interesser burde se. Serien minner mye om både Doctor Who og Star Wars, så hvis du liker disse vil du med stor sannsynlighet også like Star Trek. Vi gleder oss i hvertfall til å bli kjent med det store mangfoldet av filmer og serier (blant annet en ny Star Trek Serie på Netflix nå) som Star Trek består av!

Traileren finner du her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar